Vill du jobba med hållbar utveckling?

Miljöutmaningarna är många och förändras ständigt. För att möta dessa söker vi alltid efter nya talanger och färdigheter.

  1. Startsida
  2. Karriär

Jobba med oss på IVL!

Vår roll är att se till att den senaste forskningen kommer till praktisk användning i näringslivet och i övriga samhället. Det krävs en bred expertis för att lösa utmaningarna inom miljö och hållbarhet. Arbetsmiljön är kreativ och utvecklande och alla har en stor del eget ansvar.

Våra lediga tjänster

Läs mer om lediga tjänster och hur det är att jobba på IVL på career.ivl.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Om vi inte har några lediga tjänster ute just nu kan du även skicka in en spontanansökan.

Vi som jobbar på IVL

Hos oss jobbar civilingenjörer, naturvetare, beteendevetare, samhällsvetare, ekonomer, psykologer och kommunikatörer. Vi är nästan 400 medarbetare, hälften män och hälften kvinnor.

Träffa några av våra medarbetare

Praktik och examensarbete

IVL tar löpande emot examensarbetare och praktikanter. Hos oss får du utmanande uppdrag och en personlig handledare som introducerar och guidar dig i ditt arbete.

Vi publicerar lediga examensarbeten och praktikplatser på career.ivl.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

HR på IVL

Anna Amgren

Anna Amgren

HR-chef

Johanna Backman

Johanna Backman

HR-administratör

Camilla Lind

Camilla Lind

HR-partner

Prenumerera på våra nyhetsbrev